Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


divendres, 13 d’agost del 2010

Jocusixo! (4a part)

Com bé sabeu fa pocs dies va ser l'aniversari de la petita de la casa i per celebrar-ho vaig fer-li una corona i un vestit i per la resta de família un detallet acord amb el vestit de la petita.

Us en deixo unes fotos per compartir la idea i per si us serveix d'inspiració.

Heus aquí la corona, feta de feltre groc per davant i verd per darrere amb un parell d'estrelles també de feltre. La veta del darrere és amb cotó i goma perquè li duri i la pugui fer servir per jugar. Li quedava molt simpàtica. És molt, molt, molt senzilla de fer i fa patxoca!


Heus aquí el vestidet, fet a partir d'una samarreta llisa del Decathlon (3€) on li he cosit una faldilleta amb cotó estampat amb gometa a la cintura. Els detalls de la samarreta són floretes fetes amb feltre. Va ser ideal per gatejar, perquè al fer-li jo li vaig fer a la mida bona per no aixafar-se'l amb els genolls i li quedava just per sota la calceta i estava molt cuca. (Perdoneu les taques que porta però la foto és posterior a la festa! Ja se sap!)


I finalment, el detallet que vaig fer per la família. Amb la mateixa roba de la faldilla del vestit vaig fer uns saquets amb plantes aromàtiques dins lligats amb una cinta amb una targeteta amb el seu nom penjada. També és molt fàcil de fer!


Va quedar força bonicó i per fer la gràcia d'aquell dia va quedar molt bé, estava guapíssima! Clar que amb bolquer i prou també ho hagués estat, no?

A veure si us agrada! Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada