Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dimarts, 22 de febrer del 2011

Esponja Ultrabsorvent!

I és que ha arribat el moment en què podem afirmar amb total seguretat que a casa nostra hi viu una Esponja! I no es tracta pas d'una esponja qualsevol, estem davant de l'esponja que, si miréssim un anunci d'esponges, seria la més potent, la més bona, la més absorvent de tot el mercat!

Sí, ara més que mai, la nostra vida ha de ser allò que en diuen "una vida exemplar", perquè la nostra petita ho imita tot, tot i tot. No es perd detall! Fins i tot imita allò que per a nosaltres ha passat desapercebut, allò a què no hem donat cap rellevància o allò que no voldríem que imités.

Ara és el moment de no oblidar-nos de rentar-nos les mans abans de menjar, o de pentinar-nos cada matí, o de rentar-nos les dents... ara és el moment de no dir paraulotes, o no perdre els nervis, o... ara és el moment de fer-nos més petons, de riure molt i plorar quan calgui, de compartir...

Ara és el moment d'aprofitar que la nostra filla està "ultrabsorvent" per millorar la nostra vida!

4 comentaris:

  1. Quanta raó!
    La nostra tot just comença a fer el que fem nosaltres...
    Quanta responsabilitat!

    ResponElimina
  2. Ai nena!!! fa dies que nosaltres pensem el mateix... però l'isaac ara està en l'època del "jolin" i "jopetas"
    És un dels hàndicaps de l'escola bressol. Esperem que no vagi a més... però hem de cuidar el nostre vocabulari !!!

    ResponElimina
  3. Hola!
    He anat a parar aqui, al teu blog i ja m'he l'he llegit quasi tot... m'ha enganxat!!
    Et felicito sincerament per tota la feinada que aixo implica, encara que suposo que ho disfrutes. M'agrada llegir les opinions i que posis enllaços a entrevistes interessants, els jocs de falda, idees bones, etc. Hagues comentat en molts dels posts, pq els he trobat ben interessants, pero m'ho he llegit tant de cop que no he tingut temps!.

    Jo ara soc mare d'una nena de dos mesos, l'Aran i estic de ple en tot aquest mon tant intens de ser mare.

    Moltes felicitats i endavant!

    ResponElimina
  4. Ostres Gisela! Vigila no tinguis un empatx, jejejej! Celebro que t'agradi el que penjo al meu bloc i el que és més important, espero que et serveixi!

    Benviguda, tu i l'Aran! T'esperem tot sovint!

    ResponElimina