Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dimarts, 8 de febrer del 2011

Jocusixo (porta-petits)

Ara fa dies que no penjava cap creació, si se li pot dir així, costurera. Però avui us en penjaré una, que per haver estat feta amb un parell d'hores trobo que m'ha quedat prou bé.

Es tracta d'una cosa per poder dur els petits que ja caminen al coll, que com bé sabeu no paren de pujar i baixar contínuament, amb l'objectiu que no et carreguis l'esquena ni les espatlles.

Abans d'ahir em vaig inspirar, i agafant la idea d'una cosa que havia vist a una amiga i que al mercat costa mínim 60€, em vaig fer això:



És com una ronyonera que porta porex dins la butxaca, de manera que queda com un seient dur on hi pot seure el petit. I queda així:



La veritat és que estèticament és molt lleig i no crec que ho porti pel carrer, però és pràctic i pel que he pogut comprovar de moment és força útil. Jo el porto posat (no pesa gens) i cada cop que vol pujar al coll me li assec. A ella li encanta!

Això sí, a diferència dels altres porta-nadons, amb aquest l'has d'aguantar amb el braç. Però sols està pensat per moments breus.

Si a alguna li interessen els detalls de com es fa, ja m'ho dirà.

3 comentaris:

  1. és molt xulo.. i té pinta de pràctic. La veritat és que li he vist posat a algú, però mai m'ha cridat prou l'atenció... suposo que quan l'isaac ha estat prou gros per treure'l de la bandolera ja he tornat a estar amb el bombo amb la qual cosa pobricu s'ha vist una mica privat del coll de la mama i el papa sempre el porta a caballitu sobre les espatlles...

    amb el proper probaré de fer la cadireta post bancolera...ja et demanaré consells pel "rellenu"

    ResponElimina
  2. ejeje, si que parece práctico!!!

    Acabo de conocer tu blog y me ha gustado mucho..si quieres conocerme puedes encontrarme en http://creciendocondavid.blogspot.com/

    Saludos.

    ResponElimina