Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dimarts, 3 de maig del 2011

Un preescolar alternatiu

Arran de l'article d'ahir en què explicava una situació que vaig veure de l'EB del meu poble em va venir al cap el reportatge que us passo avui del programa Gran Angular de La2 de TVE.

Es tracta d'un reporatge sobre el que s'anomena escoles lliures on pares i mares s'impliquen (més de lo habitual) en el projete educatiu de l'escola.

El problema d'aquests projectes és que n'hi ha pocs i quasi tots per Barcelona i si en vols crear un falta trobar amb qui fer-lo (ja m'agradaria engegar-ne un!).

Bé, com en tot hi ha coses més bones i coses menys bones.

Cliqueu l'enllaç: Un preescolar alternatiu

2 comentaris:

  1. Sí, això és molt interessant, però pels que vivim en pobles petits és molt difícil accedir-hi!
    Per sort, les escoles bressols dels pobles més petits, almenys, tenen més feed-back escola-pares que en les grans ciutats, tot i que no és el mateix que el que proposen els escoles lliures.

    ResponElimina
  2. jo també el vaig veure aquest programa, i la veritat és que conec un projecte semblant en un poblet molt petitó dels voltants de Girona... ja m'informacré si tenen algun bloc o semblant i us passo l'enllaç

    ResponElimina