Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dijous, 10 de juny del 2010

Compartim el temps!

Avui penjaré l'enllaç a un material que he trobat al web de la Generalitat del DASC (Departament d'Acció Social i Ciutadania).

Es tracta d'una campanya amb el nom Compartim els temps! dirigida a implicar a tota la societat catalana en l'assoliment d'un repartiment més equitatiu de les feines domèstiques i de cura entre totes les persones membres de la família.

En aquesta web hi trobareu materials de suport per fer activitats i jocs educatius que afavoreixen la corresponsabilitat i promouen comportaments basats en el respecte i la no discriminació entre homes i dones. Les activitats que s'hi proposen volen donar pautes a les famílies perquè trenquem els estereotips entorn de les tasques familiars i domèstiques i eduquem els nens i les nenes en els beneficis que suposa el repartiment equitatiu d'aquestes tasques entre totes les persones de la llar.

Està força bé. Segurament per moltes (o molts) lectores d'aquest bloc encara us falta una mica per poder-ho tractar amb els vostres nenets però potser quan ens calgui aquest material ja no està penjat. Així que aquí en teniu l'enllaç (cliqueu sobre la imatge):



Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada