Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


divendres, 2 de juliol del 2010

Un gran invent!

Ja portem 5 mesets amb l'alimentació complementària i funciona de meravella. Des dels 6 mesos (dia amunt dia avall) que la nostra petita complementa la lleteta bona (és a dir, de pit) amb altres aliments sòlids.

Com ja vaig comentar, des del principi ho hem fet amb els aliments aixafats o a trossets i ha anat la mar de bé, és tant, que menjar amb cullera no li agrada ni la meitat. Diuen que gato con guantes no caza ratones, doncs la nostra filla igual! Con cuchara... res de res!

Però menjar a trossets i amb els propis ditets pinceta té "un risc" (bé, més d'un! Com ara acabar amb arròs amb tomata fins a les orelles o amb la taula plena de verdureta...). El que deia, té "un risc" que és acabar amb la falda i el terra enfarinats de pasta maravilla o trossets de pastanaga...! (ja us avanço que de peix, carn i quelcom que dugui tomata no en cau gaire, jejeje!). Fins aquí cap problema perquè després agafes l'escombra i la pala i llestos! Però és que l'altre dia vaig descobrir un gran invent! I encara no sé com no l'havia comprat abans! Com hem pogut passar 5 mesos sense ell???

Es tracta del nou pitet de ma filla. Un pitet de cautxú flexible acabat amb una mena de bosseta per baix que fa de recollidor. És fantàstic! No sabeu la de trossets de prèssec o patata o meló que hem pogut salvar gràcies a aquest meravellós invent que recomano a tothom! A sobre, al ser de plàstic és rentable igual que un plat i al ser flexible s'adapta molt bé als moviments de la petita (n'hi ha que no són flexibles).

Us l'aconsello. Hi guanyareu amb l'estalvi d'escombra i pala i de pantalons bruts.

Salut i bons aliments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada