Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dimecres, 9 de juny del 2010

Bones idees

Avui m'he proposat compartir amb vosaltres algunes bones idees que potser un dia us poden servir.

1a bona idea: Des que la petita gateja el canvi de pantalons és constant! A casa nostra, tot i escombrar i fregar mínim un cop al dia, al tenir jardí i els carrers no pavimentats, el terra no passa la prova del algodón la qual cosa implica que els pantalons quedin sempre rossats. I si gateja pel jardí... si no acaben estripats! Així que l'altre dia, pensant-hi se'm va acudir el següent: agafar un parell de mitjons vells de son pare i tallar-los-hi la punta (on hi anirien els dits) i posar-los-hi a la petita a mode d'escalfadors per sobre el pantaló de manera que el taló del mitjó coincideixi amb el genoll de la petita. S'ha acabat posar a rentar cada dia els pantalons! oi que és una bona idea???

2a bona idea: Potser algun dia haureu sortit de cap de setmana amb els petits o bé haureu anat a casa d'uns amics a passar el dia... Doncs aquí us apunto una solució interessant pel menjar. A qui no se li ha autodestruït un plàtan al bolso? Segurament a no gaire gent però a mi sí i ja us puc dir que és fastigós. La solució (que els hi vaig veure a uns amics): fer una compota de poma (sense sucre és clar) i posar-la en un potet de vidre i bullir-lo per tal de fer-ne el buit i per tant conservar-ne totes les propietats. Queda boníssim. I si marxes tot el dia o el cap de setmana i no vols/pots fer-li el menjar pots fer el mateix fent-li purés per cada àpat i fer-los-hi fer el buit. No costa gaire estona i t'estalvies de donar-li els coneguts potitos! oi que és bona idea???

3a bona idea (i per avui ja és l'última): que els nens juguin i s'ho passin bé és el desig de tots, i ara que bé l'estiu amb l'aigüeta i l'arena... ep! però compte amb què es posen a la boca! Aquí teniu una proposta interessant que em va explicar una amiga perquè els petits puguin jugar "a sorra" sense patir per si se la mengen: Agafeu les pells de taronja (això ja s'hauria d'haver fet perquè ara ja no és època però bé...) i les assequeu ben segues i després les tritureu fent-ne pols i ja se'ls hi pot donar als petits per jugar sense por que s'ho mengin. Una altra opció seria fer-ho amb farina de pa torrat (però pel gluten...). Oi que és bona idea???

Bé, aquí teniu doncs les 3 bones idees del mes. El mes vinent en posaré més (si és que en tinc!).

2 comentaris:

  1. Boníssim!!! La millor, la dels mitjons per gatejar! Sens dubte, me l'apunto.
    Ja estic a l'espera de més bones idees!!!

    ResponElimina
  2. Hola,
    He descobert el teu blog a través del 3cat24 i m’ha semblat molt interessant. T’animo a inscriure’t a premisblocs.cat. Salut!

    ResponElimina