Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dimecres, 16 de juny del 2010

Entrevista a la pedagoga musical Marta Minguella

El passat dilluns, al programa d'entrevistes Singulars del Canal 33, van entrevistar* a la pedagoga musical Marta Minguella la qual ha dedicat tota la seva vida a l'ensenyament de la música als infants. La seva manera d'ensenyar (o potser seria millor dir: de transmetre la música) es basa en el principi (des del meu punt de vista molt important) de deixar als nens ser nens. Parteix de la motivació i la creativitat com a elements de treball.

Segons la Sra. Minguella (i al meu entendre) si als nens se'ls deixa ser nens seran feliços i faran feliços a qui els estimen.

Ella, juntament amb la Fundació que dirigeix (Fundación Nins), promou un manifest en què reclamen que els nens siguin nens en totes les vessants de la seva vida.

Aquí teniu l'entrevista que li van fer:


*Aquesta entrevista la puc penjar gràcies a una amiga informadora fidel a qui li agraeixo de tot cor el seu servei! Gràcies noia!

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la seva gentilessa de possar aquest comentari tant bonic i penjar el video de SINGULARS. Estic contenta i agraÏda.
    Molts petons i molta felicitat:
    Marta Minguella.

    PD: El que vulgueu de mi i que os pugui servir ja sabeu que ho faré amb molt de gust.

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosté per fer-me un comentari al bloc el qual m'il·lusiona especialment.

    Una forta abraçada,
    Elisenda

    ResponElimina