Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dilluns, 28 de juny del 2010

Pit i cuixa!

Sí! pit i cuixa! Combinació tan desitjada per molts i tan horrible per mi... en temps de calor. M'explico.

Els que aneu seguint aquest bloc haureu pogut comprovar que sóc una defensora a mort de l'alletament matern (evidentment no mataria a ningú, suposo que és clar, però m'agrada deixar clar el meu posicionament de les coses). Com deia, doncs, ho haureu pogut detectar en altres articles que he anat escrivint. Oi? Doncs avui, uns dies després d'haver arribat l'estiu, un estiu que ha arrancat amb força, molt calorós, amb molta xafogor... tinc unes paraules no tan lloables per l'alletament! (si us plau, no m'ho tingueu en compte, però es que la calor em fa tornar boges les neurones!!!).

Algú em podria dir com es fa això de donar el pit a una petita acalorada, suada i enganxosa... si ets una mare acalorada, suada i enganxosa...? Algú té una tècnica per donar el pit sense que el vailet t'hagi de tocar, evitant-te així la consegüent enganxada!? Algú sap com fer sortir la llet ben fresqueta i no calenta!? Algú sap com fer-s'ho per evitar patinades d'infantons per les cuixes de sa mare? Algú ho sap???

Sort que a la vida no ho sabem tot perquè sinó no podríem viure històries tan divertides com les que estem vivint aquests primers dies de calor amb la nostra petitona. I sort, que estem donant el pit! perquè, fins i tot aquestes, em semblarien unes històries malaguanyades de perdre'm! (i és que ni en lo més pitjor puc renegar de la lactància materna...).

Salut! (i recordeu que per donar el pit, millor fes-ho sempre amb pantalons!)

2 comentaris:

  1. A nosaltres ens passa igual!! I la peque acaba com un pollet. Jo tambe hi penso pero de moment no tinc la solucio!

    ResponElimina
  2. jo poso un llençolet entre el seu capparó i el meu braç i la seva panxona i la meva no tant panxona... i sua menys al no tenir contacte directe però es que sinó acabem been xops!!!(ara aquest nen es un acalorat i l'hivern també sua un munt... el que passa que hi ha mes roba i menys contacte pell amb pell!! va que l'estiu nomes son tres mesets!!! :-D

    ResponElimina