Benvinguda al bloc sobre maternitat i criança on
si el/la petit/a té gana ... popa, si té son... popa, si té fred o calor... popa, si té por... popa, si està content/a... popa ...
Així què, pipa o popa?


dijous, 1 de juliol del 2010

Jocusixo! (2a part)

Heus aquí una nova creació. Aquest cop li he fet una camisola - vestidet a ma filla. No n'havia fet mai cap així que trobo que m'ha quedat prou bé.

És molt senzilla de fer, és simplement un rectangle amb dos talls als laterals de la part superior per posar-hi els braços i llestos! La resta ja és posar-hi imaginació. Està inspirat en una idea que es diu el vestit-coixinera en què precisament d'això, una coixinera del llit en fan un vestit de nena. Com que la meva encara és massa xica li he fet el mateix però adaptant-ne les mides.

Les floretes de decoració són fetes de ganxet i les he comprades a la merceria ja fetes. Més fàcil impossible, no?

Bé, aquí us en deixo una foto que li he fet a la nina Josefina que amablement ens ha fet de maniquí. Li he posat unes malles de la nostra petita que crec que hi queden bastant a joc, no?



La camisola és lila amb la bora de baix taronja viu i la de dalt fucsia i amb les bores dels braços una verda i l'altra turquesa. Les floretes són verda i taronja. És 100% cotó.
Al ser curtet és ideal per gatejar així no se l'enganxa amb els genolls i al ser de tirantets és fresc i ideal també per jugar per casa o pel jardí (quan em quedin millor ja els durà pel carrer).

Bé, doncs, ja veig que la qualitat de la imatge és pèssima però mira així no es veuen els defectes! jejeje

A veure si us animeu fer-lo que és molt senzillet!

2 comentaris:

  1. Que guapa està la Josefina!! t'ha quedat molt bé!!!

    ResponElimina
  2. A veure si t'animes a fer-ne un per en Walid (ho he vist al teu bloc). Si el fas amb colors "més de nen" li anirà de conya a ell també. I les floretes les pots fer tu mateixa que he vist que saps fer ganxet!

    Salut!

    ResponElimina